B3fkh93eqchirxalxiil

7 steg till ökade säljprestationer

Detta program är tillägnat dig som vill träna för att skapa nya resultat inom B-2-B försäljning. Programstart: meddelas senare.

   Se introduktion

Detta är ett online träningsprogram som löper under 12 veckor med gruppcoachning tillfällen på nätet varje vecka.

Många vet vad de ska göra men väldigt få gör vad de vet. Jag vill inte att du ska vara en av dem!

Vi har valt att inte kalla det utbildning då man ofta associerar utbildning med att bara inhämta ny kunskap. Vi vill att du ska omsätta kunskap i färdigheter direkt. Därför kallar vi det träningsprogram, du ska träna på att bli lite bättre varje dag.

Programmet innehåller en del teoridelar med uppgifter att träna på efter varje avsnitt. Och du kommer att träna på din egen verklighet, att bland annat förbereda de kundmöten som du snart ska genomföra.


Din personliga tränare


Torbjörn Johansson
Torbjörn Johansson

Jag heter Torbjörn Johansson och är grundare av Vojigo AB. Jag hjälper individer och företag inom B2B att öka sina säljprestationer.

En viktig del är att säljarna vet var de är, vart de ska och hur de tar sig dit på bästa sätt. Vojigo betyder just "bästa vägval" på esperanto.

Jag har arbetat med ledarskap och försäljning i över 25 år i företag som arbetar med komplex B2B försäljning. Jag är en varm förespråkare av att kombinera moderna metoder och verktyg med det bästa från traditionell försäljning.


Vojigo AB

Norra Mårtensbacken 12, SE-853 57 Sundsvall, Sweden
Phone: +46 70 304 70 80

[email protected]
vojigo.se

Följ oss via Linkedin

Prenumerera på våra bloggartiklar


Programinnehåll


  Introduktion till träningsprogrammet för dig som arbetar med B2B försäljning
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du registrerat dig
  Modul 7: Effektivisera och automatisera säljarbetet
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du registrerat dig
  Avslutning
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du registrerat dig
  Bonusmodul: Hur kan du använda LinkedIn i B2B försäljning?
Tillgänglig i dagar
dagar efter att du registrerat dig

FAQ


När startar respektive slutar träningsprogrammet?
Programmets nästa starttidpunkt är under planering. Programmet kommer att pågå under 12 veckor. Varje/varannan vecka publiceras en ny modul och du kommer att erbjudas säljcoachning varje vecka. Du har tillgång till portalen under ett helt år efter inskrivning så du kan repetera innehållet då du vill.
Hur länge har jag tillgång till träningsprogrammet?
Du har tillgång till programmet ett år efter inskrivning.
Vad händer om jag är missnöjd med kursen?
Vi har 100% nöjd kund garanti. Om du inte är nöjd med ditt köp, kontakta oss de första 30 dagarna och vi ger dig en fullständig återbetalning.
När är coachingtillfällena?
Du kommer att kallas separat till dessa. Du kommer att behöva en webbkamera och mikrofon till din dator (om det inte är inbyggt) för att personligen kunna ta del av coachingen. Vi använder DEMIO som webinarieplattform.

Betalningsinformation

Finns det ingen prislista nedan är kursen fulltecknad och tyvärr så behöver du vänta till nästa kurstillfälle. Om du anmäler dig som prenumerant till våra bloggartiklar här, så kommer du att få reda på när nästa kurstillfälle startar.

Hur vill du betala?

1. Om du vill betala med kort trycker du på den gröna knappen nedan "Anmäl dig till kursen". OBS! Skriv INTE in något VAT nr på den gröna länken i nästa steg!

2. Vill du istället att vi fakturerar dig (endast företag)? Klicka då på denna länk.


Din anmälan till kursen gör du genom att fylla i beställningsformuläret.

Priserna är exklusive moms.

Denna kurs är inte öppen för registrering.

"Tack till Vojigo säljutbildning. Det blir verkstad av denna kurs, med en bra blandning mellan webbutbildning och rådgivning online. Konkret har det hjälpt mig att komma i kontakt med fler kunder snabbare, samtidigt som jag arbetar effektivare. Detta är bra både för mig och dem jag kontaktar; det blir mindre trevande och mer pang på, vilket alla uppskattar."

- Andreas Skoglund, Ägare och konsult, Företagsutveckling Fredagar (deltagare i pilotgruppen)

"Vojigo och Torbjörn Johansson har gett mig nya insikter och ny inspiration till att fortsätta mitt säljarbete. Med säljträningsprogrammet har jag fått blanda teori med praktiska moment för att driva mitt personliga säljarbete framåt. Torbjörns trevliga och sympatiska personlighet tillsammans med hans breda kunskap ger mig en större plattform att jobba från. Det här är ett säljprogram för alla som känner att de vill fokusera på att utveckla sin roll som problemlösare åt sina kunder."

- Lizze-Lott Bergman , Kontorschef, Deloitte AB (deltagare i pilotgruppen)

”Med Torbjörns erfarenhet, driv och engagemang av B2B försäljning har han gett mig verktyg till att lyckas bättre. En mycket bra onlinekurs med videoklipp, övningar och gruppcoachning. Nyttigt och givande att få lyssna till gruppens erfarenheter och även dela med sig av sina egna. Känner du att du vill utveckla ditt sälj så är 7 steg till ökade säljprestationer det rätta programmet och Torbjörn den rätta coachen”

- Caroline Sommerich, Utbildningskoordinator, Affärsliv w3 AB

"Jag tycker jag har fått en större förståelse för säljprocessen, jag har lärt mig olika säljtekniker som jag redan har haft nytta av i mitt jobb. Det som varit bäst för mig är nog läran om säljargument utan att vara en för påstridig säljare."

- Annelie Thorsell, projektledare, Frosting Kommunikationsbyrå AB

"Torbjörn är en bra coach med hög kompetens inom B2B försäljning och som även hanterar de mjuka frågorna. Hans sätt att ställa frågor och ibland referera till situationer som han själv har upplevt, får mig att tänka på ett nya sätt. Efter en session känner jag mig full av energi och rekommenderar verkligen Torbjörn som en coach inom B2B försäljning."

- Viktoria Lindstrand, Global Marketing & Sales Director, Permascand

"Torbjörn har erfarenheter väl värda att lyssna på. Han levererar handfasta metoder och verktyg som alla företag som drivs av marknadskrafter har nytta av i vardagen. Torbjörns härliga driv och engagemang ger positiv energi i varje möte. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill bli bättre i säljarbetet."

- Håkan Björnström, VD/delägare, Frosting Kommunikationsbyrå